Menu

Closer to nature babyflesjes

Flesvoeding zou een ontspannen en gelukkige ervaring moeten zijn voor u en uw baby

Closer to nature

Closer to nature

Wij ontwikkelden onze Closer to Nature flessen omdat we weten dat baby’s het gelukkigst zijn wanneer alles natuurlijk verloopt - vooral wanneer ze honger hebben!

Centraal in ons Closer to Nature assortiment, staat onze bekroonde babyfles, die speciaal ontwikkeld is om de natuurlijke voedingsreflexen van uw baby te stimuleren.

We hebben alle toebehoren en uitrusting ontwikkeld die u nodig hebt om u het leven gemakkelijker te maken - van sterilisatoren en fopspenen die door baby’s zijn goedgekeurd, tot ons eenvoudig te gebruiken gamma borstkolven.

Easi-Vent™ fles

Easi-Vent™ fles

Ons bekroonde assortiment BPA-vrije flessen is in samenwerking met borstvoedingsdeskundigen ontworpen om de natuurlijke voedingsreflexen van uw baby te ondersteunen. We hebben deze unieke speenvorm, eenvoudig op te klikken, ontwikkeld om de natuurlijke flexibiliteit, buigzaamheid en beweging van een vrouwenborst na te bootsen. In combinatie met het zeer gevoelige ventiel, stimuleert dit de intuïtieve voedingsreflex van uw baby voor een comfortabele en ontspannen voeding.

Bekroonde babyflessen

Bekroonde babyflessen

  •  Speen ontwikkeld om de natuurlijke flexibiliteit en het gevoel van de moederborst na te bootsen
  • Zeer gevoelig ventiel
  • Zachte, siliconen speen die natuurlijk aanvoelt
  • Fles met een goede grip en een speen met langzame stroomsnelheid

 

Spenen

Spenen

Elke babyfles wordt geleverd met een speen met langzame stroomsnelheid, perfect voor baby’s van 0 tot 3 maanden oud. Naarmate uw baby groeit, bieden wij diverse spenen met verschillende stroomsnelheden, waaronder gemiddeld, snel en variabel.

Diverse kleuren

Diverse kleuren

Onze unieke zuigfles is beschikbaar in de maten 5oz/150ml en 9oz/260ml in diverse kleuren en decoratieve prints om de wereld van uw baby nog vrolijker te maken!

close

Het lijkt erop dat u in een ander land bent Website veranderen?

Negeren